Pakalpojumi

“Senior Group”: Eiropā atzīts senioru aprūpes profesionālis

Katrā korpusā vienlaikus dzīvo ne vairāk kā septiņi seniori. Pansionāti ir aprīkoti, ņemot vērā cilvēku ar ierobežotām spējām vajadzības.

"Senior Group" pakalpojumi

Rehabilitācija pēc insulta

Senior Group rezidencēs speciālisti darbojas ar klientiem, kuriem pēc insulta rodas problēmas ar atmiņu, telpas un laika orientāciju, kā arī klientiem, kuriem ir grūtības runāt, rakstīt un lasīt. Tādas sekas bieži rodas pēc insulta.. Mūsu rezidencēs var dzīvot seniori, kuri paši nevar staigāt, kuriem var būt traucēta sīkā motorika, kustību koordinācija un ir nepieciešama pastāvīga aprūpe.

Rehabilitācija pēc infarkta

Senior Group rezidences ir paredzētas senioriem, kuriem ir bijis akūts miokarda infarkts, kā arī ir nepieciešama palīdzība pārvarēt sekas pēc sirdslēkmes. Mūsu rezidenti no jauna mācās staigāt, runāt, veikt pašaprūpi un visu šo laiku mēs cenšamies viņus atbalstīt un stiprināt ticību savām spējām.

Rehabilitācija pēc gūžas kaula lūzuma

Senior Group rezidences piedāvā rehabilitāciju pēc dažādu kaulu lūzumiem, palīdzot senioriem atgriezties ierastajā dzīves ritmā. Lai uzlabotu vai atjaunotu locītavu kustīgumu un muskuļu spēku, rezidenti regulāri veic vingrinājumu kompleksus, kas tiek izveidoti fizioterapeita vai ārstējošā ārsta uzraudzībā. Tāpat Senior Group rezidencēs starpprofesionāļu komanda nodrošina psiholoģisku atbalstu visiem rezidentiem. Viss kopumā uzlabo senioru emocionālo stāvokli, kas pozitīvi ietekmē viņu labklājību.

Paliatīvā aprūpe

Senior Group rezidencēs strādā profesionāla komanda, kura sniedz pilnīgu uzmanību un aprūpi paliatīvajiem rezidentiem. Mēs cenšamies nodrošināt, lai jūsu tuvinieki saņemtu vislabāko aprūpi un cieņpilnu attieksmi.

Aprūpe senioriem ar demenci

Senior Group rezidencēs ir izveidoti vislabākie apstākļi senioriem ar demenci. Mēs izstrādājam rehabilitācijas plānu un nodrošinam regulāru psihiatra uzraudzību, veicot plānotas pārbaudes un nepieciešamās korekcijas terapijā. Katrā rezidencē atrodas medicīnas māsa, kura uzrauga medikamentu llietošanu, seko līdz veselības galvenajiem rādītājiem un veic ārsta noteiktās medicīniskās procedūras, piemēram, intravenozu terapiju un injekcijas. Mūsu aprūpes darbinieki sniedz visu nepieciešamo atbalstu, pavada rezidentus pastaigās, vingrošanas nodarbībās un citos vajadzību gadījumos. Rezidenti katru dienu pastaigājas svaigā gaisā, vingro un piedalās dažādos kultūras pasākumos. Mūsu īpašā atmosfēra un uzmanība palīdz rezidentiem justies kā mājās.

Aprūpe guļošam senioram

Senior Group komanda nodrošina profesionālu un kvalificētu aprūpi guļošam rezidentam, piedāvājot mājas atmosfēru un komfortu. Šādu klientu aprūpes organizēšanai ir svarīgi ņemt vērā individuālās īpatnības un veikt pareizu pozicionēšanu. Senior Group komanda uzņemsies jūsu tuvinieka aprūpi, sniedzot visu atbalstu un sapratni.

Aprūpe guļošam senioram ar izgulējumiem

Senior Group speciālisti guļošiem rezidentiem nodrošina ikdienas aprūpi - regulāri sekojot līdz apģērbam, gultas veļai un kopējai higēnai, izmantojot nepieciešamos līdzekļus un regulāri veicot pareizu pozicionēšanu. Rezidenti atrodas pastāvīgā uzraudzībā.

Aprūpe senioriem ar stomu

Mūsu Senior Group komanda palīdzēs rezidentam atveseļoties un nodrošinās ērtu dzīvi, piedāvājot augstas kvalitātes aprūpi. Rehabilitācijas periods Senior Group rezidencēs ir atkarīgs no stomas veida un audu atveseļošanās ātruma.

Fiziskās aktivitātes. Sociālie pasākumi. Pastaigas

Uzkopšana
Aprūpe un ēdināšana

Ģimenes modelis
Profesionāls aprūpes personāls

Pozicionēšana. Rehabilitācijas zāle. Trenažieru laukums

Individuāls aprūpes plāns. Rīgas domes līdzmaksājums

Drošība un medikācija
Medicīnas bloks

Aprīkojums
Drošības tehnoloģijas