Mūsu jaunumiPasakumi

TENISA KLUBA ATKLĀŠANA SENIORIEM JŪRMALĀ

Mēs ar prieku paziņojam par jauna tenisa kluba atklāšanu senioriem Jūrmalā! Šis klubs ir paredzēts visiem, kuri vēlas aktīvi pavadīt laiku, uzlabot savu veselību un izbaudīt tenisa spēli.

Norises Vieta un Laiks

Nodarbības notiek katru svētdienu plkst. 10:00 tenisa centrā Jūrmalā, Lielupē. Mūsu treneri ir gatavi palīdzēt katram dalībniekam, neatkarīgi no sagatavotības līmeņa, izbaudīt spēli un uzlabot savas prasmes.

Priekšrocības Senioriem

Teniss ir lielisks veids, kā uzturēt fizisko formu, uzlabot koordināciju un reakciju, kā arī izbaudīt kopā laiku ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Mūsu klubs piedāvā draudzīgu un atbalstošu vidi, kurā katrs var atrast jaunus draugus un aktīvi pavadīt laiku.

Kā Pieteikties

Pieteikties klubā var pa tālruni: +37123559155 vai rakstot uz e-pastu: elizabete.platupe@seniorgroup.eu. Mēs vienmēr priecāsimies par jauniem dalībniekiem un laipni gaidīsim mūsu nodarbībās!

Kontakti

Ja jums ir jautājumi vai ierosinājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot iepriekš minētos kontaktus. Mēs vienmēr esam gatavi palīdzēt un atbildēt uz jūsu jautājumiem.

Ar mīlestību,
Jūsu Senior Group

saistītās ziņas

demence senioriem ārā

PALĪDZĪBA DEMENCES GADĪJUMĀ

DEMENCE ir vispārējs slimību un stāvokļu termins, kam raksturīga atmiņas, valodas, problēmu risināšanas un citu domāšanas spēju pasliktināšanās, kas ietekmē cilvēka spēju veikt ikdienas darbības. Atmiņas

Lasīt vairāk >>