Rezidence senioriem
“SENIOR JŪRMALA”

“Senior Jūrmala” – miera un klusuma pilna dzīve jūras krastā, kur katrs dienas brīdis piepildīts ar dabas skaistumu un viļņu mieru.

“Senior Jūrmala” rezidences pirmās ēkas durvis saviem klientiem vēra 2022. gada vasaras nogalē. Rezidence atrodas Ķemeros, kas ir Jūrmalas pilsētas daļa un atrodas 6 km uz dienvidiem no Rīgas līča piekrastes starp ezeriem un purviem, kas bagāti ar sēravotiem. Rezidence atrodas Ķemeru Nacionālā parka teritorijā, kas ir senākais un apjomā lielākais publiskais dārzs Latvijā ārpus Rīgas.

“Senior Jūrmala” sastāv no divām atjaunotām divu stāvu ēkam, kas ir veidotas pēc Senior Group, Francijas modeļa – Lielās Ģimenes Māja – ģimeniskai videi pietuvināta senioru rezidence.

Rezidencēs ir izveidoti standarta un demences korpusi, ar 1-3 vietīgām guļamistabām katrā korpusā, kopā 32 gultasvietas katrā ēkā. Katrai guļamistabai ir savs sanmezgls, korpusā ir kopēja studio viesistaba apvienota ar virtuvi un ēdamistabas zonu, kā arī aprūpes personāla istaba un nakts uzraudzības postenis.

Vienā korpusā, vienlaikus kā draudzīga ģimene, dzīvo ne vairāk kā astoņi seniori. Korpusi ir pilnībā aprīkoti ar tehnoloģijām un aprīkojumu, kā arī specializētām uzraudzības sistēmām demences un alcheimera slimību senioriem.

Mēs rūpējamies, lai ikviens seniors rezidencē justos kā mājās, veidojot ģimenisku un drošu vidi! Rezidence “Senior Jūrmala” ir pieejami pakalpojumi pastāvīgi dzīvojošiem senioriem, gan cilvēkiem kam nepieciešama aprūpe ikdienā. 24 stundas diennaktī seniorus pieskata profesionāli apmācīti darbinieki.

Fiziskās aktivitātes. Sociālie pasākumi. Pastaigas

Uzkopšana
Aprūpe un ēdināšana

Ģimenes modelis
Profesionāls aprūpes personāls

Pozicionēšana. Rehabilitācijas zāle. Trenažieru laukums

Individuāls aprūpes plāns. Rīgas domes līdzmaksājums

Drošība un medikācija
Medicīnas bloks

Aprīkojums
Drošības tehnoloģijas

Rīgas domes Labklājības departaments veic starpības piemaksu starp pakalpojuma maksu un pensiju līdz 800 EUR mēnesī.