Rezidence senioriem
“SENIOR OGRE”

“Senior Ogre” – klusā rezidence ar terasēm un ābeļu dārzu, apvieno mieru, komfortu un dabas tuvumu.

“Senior Ogre” rezidence durvis vēra 2021. gada septembrī. Atrodas c. Rembate, Ķeguma novadā. Rembate – kluss, mierīgs ciemats ar mazāk nekā 1000 iedzīvotājiem. Kas garantē komfortablu dzīvošanu pie dabas.
Šī rezidence sastāv no 6 pielāgotiem apartamentiem vecāka gadagājuma cilvēkiem. Katrā apartamentā ir 2-3 guļamistabas (vienvietīgas, divvietīgas un trīsvietīgas).

Katrai guļamistabai savs sanmezgls, kopēja studio viesistaba apvienota ar virtuvi un ēdamistabas zonu, aprūpes personāla istaba un terase visiem apartamentiem.
Rezidence aprīkota ar jaunākas paaudzes aprīkojumu, kas atvieglo un tajā pašā laikā palīdz veikt ikdienas darbus senioriem. Kopā rezidence piedāvā 43 gultasvietas.
Rezidencē izveidoti 4 standarta un 2 demences korpusi. Ēka ir pielāgota atbilstoši senioru vajadzībām – drošība un plašums, lai būtu iespēja pārvietoties senioriem ar ierobežotām spējām, ratiņkrēslu.

Rezidences teritorijā ir pieejams ābeļdārza parciņš aktivitātēm un sakopta vide pastaigām dabā. Rezidence “Senior Ogre” ir pieejami pakalpojumi pastāvīgi dzīvojošiem senioriem, gan cilvēkiem kam nepieciešama aprūpe ikdienā. 24 stundas diennaktī seniorus pieskata profesionāli apmācīti darbinieki.

Fiziskās aktivitātes. Sociālie pasākumi. Pastaigas

Uzkopšana
Aprūpe un ēdināšana

Ģimenes modelis
Profesionāls aprūpes personāls

Pozicionēšana. Rehabilitācijas zāle. Trenažieru laukums

Individuāls aprūpes plāns. Rīgas domes līdzmaksājums

Drošība un medikācija
Medicīnas bloks

Aprīkojums
Drošības tehnoloģijas

Rīgas domes Labklājības departaments veic starpības piemaksu starp pakalpojuma maksu un pensiju līdz 800 EUR mēnesī.