Mūsu jaunumi

LIELĀS ĢIMENES ZIEMASSVĒTKU APSVEIKUMS 2021

Tiešsaistes Ziemassvētku pasākums Baltijas valstu pansionātos un sociālās aprūpes iestādēs mītošiem senioriem, sociāliem darbiniekiem un iestāžu vadītājiem.

MĒRĶIS

Brīdī, kad sociālās izolācijas dēļ mums visiem ir liegta iespēja satikt savus tuviniekus un draugus, mums ir jāatgādina vienam otram, ka Ziemassvētki ir par sirds siltumu, par kopīgām rūpēm un pārvarētām grūtībām. 

Turpinot jau aizsākto tradīciju, sniedzot pansionātos un sociālās aprūpes iestādēs mītošajiem senioriem, sociālajiem darbiniekiem un iestāžu vadītājiem svētku sajūtu, starptautiskais sociālās aprūpes uzņēmums “Senior Group”, 2021.gada 22.decembrī organizēja tiešsaistes pasākumu “Lielās Ģimenes Ziemassvētku apsveikums 2021” no tradīciju sērijas “Sagaidīsim saulgriežus kopā”. 

KONCEPTS

“Lielās Ģimenes Ziemassvētku apsveikums” ir online platformas Ziemassvētku pasākums Baltijas valstu senioriem – sociālās aprūpes iestādēs dzīvojošiem, sociālajiem darbiniekiem, sociālo iestāžu darbiniekiem un vadītājiem.

Brīdī, kad sociālās izolācijas dēļ ir liegta iespēja satikt tuviniekus un draugus, ar pasākuma palīdzību vēlamies atgādināt viens otram, ka Ziemassvētki ir par sirds siltumu, par kopīgām rūpēm un pārvarētām grūtībām. Tas ir vienots pasākums Baltijas senioriem, kas iestājas par kopā būšanu, ģimeniskumu, pārdzīvotām sāpēm kopā, ilgas pēc ģimenes un vēlmi svinēt svētkus plaši un skanīgi.

Ar šādu kopā sanākšanu vēlamies stiprināt šīs sajūtas un veidot ģimenes sajūtu mūža garumā, jo mums visiem ir viens mērķis – stiprināt saticību, labklājību, sniegt atbalstu, rūpes un izteikt pateicību mūsu mammām, tētiem, cilvēkiem, kas ikdienā iegulda sevi visu, lai gādātu par mūsu cilvēku labklājību. Tieši tāpēc Senior Group šajos Ziemassvētkos vēlas aptvert plašāku sabiedrības daļu, sniedzot iespēju svētkus sagaidīt vēl lielākā un krāšņākā lokā, aicinot piedalīties arī Lietuvas un Igaunijas sociālo iestāžu iemītniekus, darbiniekus, vadītājus. Šajos svētkos vēlamies vienoties kopīgā Ziemassvētku dziesmā, kopīgos dzejoļos, dejās, apsveikumos un sirds siltumā.

Lielās Ģimenes Ziemassvētku apsveikums 2021

DALIBNIEKI

Veidojot un stiprinot kopības sajūtu, kopā esam pavadījuši jau divus brīnišķīgus svētkus – “Sagaidīsim Līgo kopā 2021” un “Lielās Ģimenes Ziemassvētku apsveikums 2020”. Uz sadziedāšanos un sadejošanos satikās vairāk kā 60 Latvijas sociālās aprūpes iestādes – to klienti, vadītāji, sociālo dienestu darbinieki. Ar apsveikumiem un uzrunām pasākuma dalībniekus sveica Latvijas Valsts prezidents Egils Levits un citas valsts un pašvaldību amatpersonas, par muzikālo baudījumu bija parūpējušies Latvijā pazīstami mākslinieki: Intars Busulis, Normunds Rutulis, Sabīne Berezina, Jolanta Gulbe Paškeviča, Jānis Paukštello, Raimonds Pauls, Jānis Stībelis u.c. Arī sociālo aprūpes iestāžu klienti bija sarūpējuši gan muzikālus priekšnesumus, gan novēlējumus viens otram.

apsveikums Ziemassvētki

saistītās ziņas